Szeretettel készült

Tartalomjegyzék

Befőzés kisokos

Dátum 2019-06-05
0 Kedvelés

Így lesz szuper a szörpöd!

A lekvárok, dzsemek mellett ez az időszak a szörp készítésének is kedvez. Nézzük néhány hasznos tanácsot, amelyektől a te szörpöd is mennyei lehet.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-06-07
0 Kedvelés

Három tipp a környezettudatos befőzéshez

Mutatunk pár tippet, amivel a finom lekvárok, dzsemek és szörpök készítése közben a környezetre is figyelhetünk egy kicsit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2018-07-18
0 Kedvelés

Tippek és tévhitek a befőzésről

Nyáron szerencsére tobzódunk a friss gyümölcsökben, harsogó ízekben. Jó ebből elmenteni valamennyit a hűvösebb napokra is!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-07-19
0 Kedvelés

Kajszi, őszi, nektarin - a fantasztikus hármas

Az ízletesen zamatos barack több fajtája is elérhető itthon. De vajon mi a különbség közöttük?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-06-28
0 Kedvelés

Baracklekvárt a kamrapolcra!

A baracklekvár a nagy klasszikusok közé tartozik, ne hagyjuk ki mi sem, ha befőzést tervezünk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-05-02
1 Kedvelés

Gyümölcsök befőzéshez - tippek és tanácsok

Amikor a naptár fejlécében végre a “május” hónapot olvashatjuk, biztosak lehetünk abban, hogy szép sorban megjelennek a szezonális gyümölcsök a zöldségesek polcain, így lassan indulhat is a befőzés!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2020-07-22
2 Kedvelés

Hűsítő italok – készítsük házilag!

Itt a nyár, itt a hűsítő italok szezonja! Két jó okot is mondunk, hogy miért érdemes gyümölcsös italokat bekészíteni a hűtőnkbe. 

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2020-07-29
1 Kedvelés

Így készíts befőttet!

A nyár a befőzés időszaka. Érdemes kihasználni ilyenkor a gyümölcsdömpinget, és eltenni télire a kedvenceinket lekvár, dzsem és befőtt formájában.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-08-14
0 Kedvelés

Hull a szilva!

Lila, zamatos, édes. Az augusztus igazi slágere: a szilva.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-06-18
0 Kedvelés

Így lesz tökéletes a dzsemed!

A múlt héten arról írtunk, mik a jellemzői a különböző lekvár típusoknak, most pedig a megismert fajták közül a dzsemmel fogunk részletesebben foglalkozni.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-06-13
0 Kedvelés

Lekvár, dzsem, íz és marmelád?

Lekvár, dzsem, íz és marmelád? Most elmondjuk, melyik mit jelent!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2019-05-22
0 Kedvelés

Epermámor - tippek befőzéshez

Az eperlekvár maga a megtestesült csoda: gyönyörű szín, zamatos íz, ami a legszürkébb napokon is mosolyt csal majd az arcunkra.

Elolvasom Elolvasom

Recept kategóriák

© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!