Dobos torta
Hozzávalók
Lapokhoz:
Krémhez:
karamell tetőhöz:
Elkészítés
Elkészítés
A krémet kikeverjük, majd egymásra helyezve bekenünk 5 lapot.
A dobos tetőhöz kisebb serpenyőben világosbarnára piritjük a cukrot és amíg még meleg ráöntjük a piskóta lapra, ami a 6-ik lap. Késsel bevágjuk torta szeletekre, de úgy hogy a karamellt teljesen átvágjuk, mert miután megkeményedik már nem lehet vágni, hanem törni fog.
Dobos torta
Hozzávalók
Lapokhoz:
karamell tetőhöz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémet kikeverjük, majd egymásra helyezve bekenünk 5 lapot.
A dobos tetőhöz kisebb serpenyőben világosbarnára piritjük a cukrot és amíg még meleg ráöntjük a piskóta lapra, ami a 6-ik lap. Késsel bevágjuk torta szeletekre, de úgy hogy a karamellt teljesen átvágjuk, mert miután megkeményedik már nem lehet vágni, hanem törni fog.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?