Bohóc-desszert
Hozzávalók
Desszerthez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A hideg tejet és a hideg tejszínt keverőpohárba töltjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük.
A krémet desszertpoharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
Röviddel tálalás előtt a bonbont vagy a mini négercsókot “kalapnak” a krémre tesszük, és a dekortollal rögzítjük rajta a dekorvirágokat. A mini pillecukrokat “hajnak” a “kalapokra” fektetjük. A gyümölcsös gumicukrokat “szájnak” rátesszük. A medvecukor csigát kitekerjük, és belőle vágunk “szemeket”. A csokidrazsét használjuk a “bohócorrhoz”.
Tipp:
Bohóc-desszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A hideg tejet és a hideg tejszínt keverőpohárba töltjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) a legalacsonyabb fokozaton röviden összekeverjük, majd 3 perc alatt a legmagasabb fokozaton krémesre keverjük.
A krémet desszertpoharakba töltjük, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
Röviddel tálalás előtt a bonbont vagy a mini négercsókot “kalapnak” a krémre tesszük, és a dekortollal rögzítjük rajta a dekorvirágokat. A mini pillecukrokat “hajnak” a “kalapokra” fektetjük. A gyümölcsös gumicukrokat “szájnak” rátesszük. A medvecukor csigát kitekerjük, és belőle vágunk “szemeket”. A csokidrazsét használjuk a “bohócorrhoz”.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?