Egyszerű márványos muffin
Hozzávalók
Muffin formához (12-es):
Tésztához:
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 22-25 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A muffinokat 5 percig még a formában hagyjuk, majd óvatosan kivesszük, és sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tippek:
A sötét tésztát még ízletesebbé tehetjük pár csepp Dr. Oetker Rum aromával.
Egyszerű márványos muffin
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Muffin formához (12-es):
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 22-25 perc
Kérjük, vegye figyelemebe saját sütője tulajdonságait!
A muffinokat 5 percig még a formában hagyjuk, majd óvatosan kivesszük, és sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Tippek:
A sötét tésztát még ízletesebbé tehetjük pár csepp Dr. Oetker Rum aromával.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?