Karácsonyi fatörzs torta
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingport a tejben a cukorral megfőzzük, majd ha kihűlt jól kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint. A lapot megkenjük egy kevés krémmel, feltekerjük, kívül is megkenjük, villával kissé megcsíkozzuk. A maradék krémet félretesszük.3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután 3 részre vágjuk, két kisebb és egy nagyobb. Egy tálcán összeállítjuk a tortát, úgy, hogy a nagyobbik két oldalához illesztjük a két kisebb darabot. A maradék krémmel nyomózsákból feldíszítjük. Majd fondatból készítünk díszeket és ezeket is rátesszük. Még dekor cukorral is díszíthetjük.
Tálalás
Tárolás
Karácsonyi fatörzs torta
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a pudingport a tejben a cukorral megfőzzük, majd ha kihűlt jól kikeverjük és hozzáadjuk a kihabosított margarint. A lapot megkenjük egy kevés krémmel, feltekerjük, kívül is megkenjük, villával kissé megcsíkozzuk. A maradék krémet félretesszük.3-4 órára a hűtőbe tesszük.
Ezután 3 részre vágjuk, két kisebb és egy nagyobb. Egy tálcán összeállítjuk a tortát, úgy, hogy a nagyobbik két oldalához illesztjük a két kisebb darabot. A maradék krémmel nyomózsákból feldíszítjük. Majd fondatból készítünk díszeket és ezeket is rátesszük. Még dekor cukorral is díszíthetjük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?