Kókuszpuding mangópürével
Hozzávalók
Pudinghoz:
Szóráshoz:
Mangópüréhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A pudingot a csomagoláson található leírás szerint, de 400 ml kókusztejjel, 200 ml tejjel és cukorral elkészítjük, majd desszertpoharakba töltjük. A puding tetejére azonnal frissen tartó fóliát teszünk, hogy ne bőrösödjön meg, és így hagyjuk kihűlni.
A cukrot és a kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben közepes hőfokon barnára pirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.
Mangópüré:
A mangót meghámozzuk, a gyümölcs húsát levágjuk a magjáról, és keverőpohárban pürésítjük. A mangópürét elosztjuk a pudingon, megszórjuk kókuszreszelékkel, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A desszertet tálalás előtt a csokoládészívekkel és a dekorvirágokkal díszítjük.
Tipp:
Kókuszpuding mangópürével
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
Szóráshoz:
Mangópüréhez:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A pudingot a csomagoláson található leírás szerint, de 400 ml kókusztejjel, 200 ml tejjel és cukorral elkészítjük, majd desszertpoharakba töltjük. A puding tetejére azonnal frissen tartó fóliát teszünk, hogy ne bőrösödjön meg, és így hagyjuk kihűlni.
A cukrot és a kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben közepes hőfokon barnára pirítjuk, és tányéron hagyjuk kihűlni.
Mangópüré:
A mangót meghámozzuk, a gyümölcs húsát levágjuk a magjáról, és keverőpohárban pürésítjük. A mangópürét elosztjuk a pudingon, megszórjuk kókuszreszelékkel, és fogyasztásig hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A desszertet tálalás előtt a csokoládészívekkel és a dekorvirágokkal díszítjük.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?