Marcipán felhőcskék
Hozzávalók
Tepsihez:
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Teáskanál segítségével kiszedünk kb. 15-20 adagot, és nedves kézzel golyókká formázzuk. Megforgatjuk szeletelt mandulában, a tepsibe tesszük, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A marcipán felhőket sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk, és hagyjuk kihűlni.
Tippek:
Ízlés szerint a marcipán felhőket tálalás előtt megszórhatjuk porcukorral.
Marcipán felhőcskék
Hozzávalók
kb. 15-20 darab elkészítéséhez
Tepsihez:
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Teáskanál segítségével kiszedünk kb. 15-20 adagot, és nedves kézzel golyókká formázzuk. Megforgatjuk szeletelt mandulában, a tepsibe tesszük, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 10-15 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A marcipán felhőket sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk, és hagyjuk kihűlni.
Tippek:
Ízlés szerint a marcipán felhőket tálalás előtt megszórhatjuk porcukorral.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?