Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
Hozzávalók
Puding:
Elkészítés
Elkészítés
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
Pudingos barack gömb alatt megbúvó diós halom
Hozzávalók
Puding:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
1. A darált diót, vagy gesztenye masszát elkeverem a barack levével és pici rum(aroma)val, hogy egy nedves állagot kapjak. Ízlés szerint mazsolát is tehetünk bele.
2. A kistányér közepére kiskanállal egy halmot teszek a masszából.
2. A barackokat lecsöpögtetem (konzerv helyett lehet házi befőttet is használni), s minden halomra ráteszek egy félbevágott barackot.
3. Elkészítem a csoki pudingot, majd ráöntöm a barackra, hogy vékonyan befedje. Kb 4 tányérnál.
4. Ugyanigy járok el a vanilia pudiggal is.
5. Tálalásig hűtőben tartom. Tálaláskor csokit reszelek a tetejére vagy fagyival is tálalhatom. Bármilyen tortadísszel tovább díszíthetem.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?