Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sonkás-sajtos muffin

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sonkás-sajtos muffin

20 dkg liszt
1 tk. só
0,5 tk. bors
1 tk. szárított petrezselyemlevél
2 db tojás
1 dl olaj
2,5 dl tej
10 dkg trappista sajt
10 dkg húsos sonka
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A sütőt előmelegítjük.
A formákat kikenjük vagy papírt teszünk bele.
A sonkát nagyon apróra kockázzuk.

Elkészítés

Egy tálban a liszthez adjuk a sütőport, a fűszereket, majd jól összekeverjük.
Egy másik tálban a tojást az olajjal kikavarjuk.
A két részt összeforgatjuk.
Belereszeljük a sajtot, beleforgatjuk a sonkát.
A tejet lassan adagolva öntjük hozzá, közben finoman kevergetjük.
Minden formába teszünk 2 ek. masszát.
180 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.

Tálalás

12 db muffinhoz való anyag.

Tárolás

Légmentesen elzárt helyen sokáig puha marad.
Sonkás-sajtos muffin

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 0-20 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
15 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!