Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sütinyalóka

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Sütinyalóka

30 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
3 ek. nutella
tej
olvasztott csokoládé
hurkapálcika, vagy nyalóka pálcika
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A kekszet, a porcukrot, a kakaóport, a Nutellát és a tejet (annyi tejet amennyitől még kemény lesz, de jól formázható marad) alaposan összegyúrtam.
Mikor kész lett, előkészítettem a hurkapálcikákat és olvasztottam fel egy kevés csokit. A masszából golyókat formáztam és a hurkapálca végét belemártottam a csokiba, majd a golyót rászúrtam (a csoki lényeges, mert ez a ragasztó funkcióját tölti be) Miután kész lett kb. fél órára hűtőbe tettem dermedni, úgy, hogy a nyalókák ne érjenek össze. Majd felolvasztottam a csokit, ami lehet tej, ét, de fehér csoki is és egyesével bevontam vele a nyalókákat majd ismét a hűtőbe tettem dermedni (itt is ügyelve, hogy ne érjenek össze) Még mielőtt megdermedne lehet rá cukorgyöngyöket is tenni.
Sütinyalóka

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!