Szilvás crumble
Hozzávalók
Quiche formához (28 cm Ø):
Gyümölcshöz:
Tésztához:
Szóráshoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A hozzávalókat keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) morzsává dolgozzuk.
A szilvát az előkészített formában elosztjuk, és a morzsával lefedjük. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a crumble-t megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A desszertet porcukorral meghintjük, és legjobb, ha melegen tálaljuk.
Tippek:
Nagy forma helyett megsüthetjük a szilvás crumble-t kis kávéscsészékben vagy kis formákban is.
Szilvás crumble
Hozzávalók
kb. 12 adag elkészítéséhez
Quiche formához (28 cm Ø):
Gyümölcshöz:
Tésztához:
Szóráshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A hozzávalókat keverőtálba öntjük, és konyhai robotgéppel (habverő) morzsává dolgozzuk.
A szilvát az előkészített formában elosztjuk, és a morzsával lefedjük. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a crumble-t megsütjük.
Sütési idő: kb. 30-35 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A desszertet porcukorral meghintjük, és legjobb, ha melegen tálaljuk.
Tippek:
Nagy forma helyett megsüthetjük a szilvás crumble-t kis kávéscsészékben vagy kis formákban is.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?