
Vaníliás botok avagy hamis halrudak hamis hasábbal és ketchuppal.


Hozzávalók
Vaníliás botok avagy hamis halrudak hamis hasábbal és ketchuppal.
Panírozáshoz:
Elkészítés
Elkészítés
8 egyenlő csíkra vágjuk, először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Ez kb. 10 perc, végül papírkéztörlőre szedjük.
Közben az almákat meghámozzuk, hasábburgonya formára vágjuk, közben a magházat eltávolítjuk. Leöntjük citromlével, hogy ne barnuljon meg, majd tálaljuk. Minden tányérra 2 db rántott pudingcsíkot teszünk, pár db almahasábot és a szószt.
Tálalás
4 főre elég
Alternatív elkészítés



Vaníliás botok avagy hamis halrudak hamis hasábbal és ketchuppal.
Hozzávalók
Vaníliás botok avagy hamis halrudak hamis hasábbal és ketchuppal.
Panírozáshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
8 egyenlő csíkra vágjuk, először lisztbe, majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Ez kb. 10 perc, végül papírkéztörlőre szedjük.
Közben az almákat meghámozzuk, hasábburgonya formára vágjuk, közben a magházat eltávolítjuk. Leöntjük citromlével, hogy ne barnuljon meg, majd tálaljuk. Minden tányérra 2 db rántott pudingcsíkot teszünk, pár db almahasábot és a szószt.
Tálalás
4 főre elég
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?