Vegán kókusztejes vaníliapuding erdei gyümölcsös öntettel
Hozzávalók
Vaníliapudinghoz:
Gyümölcsöntethez:
Elkészítés
Elkészítés:
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.
Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.
Tipp:
Vegán kókusztejes vaníliapuding erdei gyümölcsös öntettel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Gyümölcsöntethez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A pudingport legalább 6 evőkanál hideg kókuszitallal fokozatosan simára keverjük. A maradék italt felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, majd belekeverjük a kikevert pudingport. A pudingot kevergetés közben legalább 1 percig főzzük, majd belekeverjük az agávészirupot. A forró pudingot elosztjuk 4 desszertes tálkában, tetejükre frissentartó fóliát teszünk, és hagyjuk kihűlni.
Gyümölcsöntet:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben édesítjük az agávésziruppal. Hagyjuk kihűlni, majd a puding tetejére kanalazzuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?