
Vegán lúdláb pohárdesszert



Hozzávalók
Tálhoz:
Morzsához:
Krémhez:
Összeállításhoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingot összekeverjük a Creme VEGA-val. 4 desszertes pohárban elosztjuk a pudingot és a lecsepegtetett meggyet, a tetejüket pedig megszórjuk a csokis zabpehellyel.
Tipp:


Vegán lúdláb pohárdesszert
Hozzávalók
4 adag elkészítéséhez
Tálhoz:
Morzsához:
Összeállításhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A pudingot összekeverjük a Creme VEGA-val. 4 desszertes pohárban elosztjuk a pudingot és a lecsepegtetett meggyet, a tetejüket pedig megszórjuk a csokis zabpehellyel.
Tipp:

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?