Vegán répatortácskák
Hozzávalók
Vastagfalú pohárhoz (kb. 250 ml):
Tésztához:
Vegán krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A kétfajta lisztet és a sütőport keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a sárgarépát és a többi hozzávalót, és az egészet konyhai robotgéppel (habverő) röviden összekeverjük. A tésztát az előkészített poharakba töltjük és egy tepsibe (kb.35x40 cm) állítjuk őket, majd a sütő alsó részében elhelyezett sütőrácsra helyezzük és megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A kókuszzsírt kis edényben a tűzhelyen vagy mikróban megolvasztjuk. Összekeverjük a Creme Vega-val, a reszelt citromhéjjal és a porcukorral, majd a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A kis süteményeket pohárban rácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a poharakból. A krémmel és a mogyoródarabokkal díszítjük, ízlés szerint friss mentával tálaljuk.
Tipp:
Vegán répatortácskák
Hozzávalók
6 adag elkészítéséhez
Vastagfalú pohárhoz (kb. 250 ml):
Tésztához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A kétfajta lisztet és a sütőport keverőtálban összekeverjük. Hozzáadjuk a sárgarépát és a többi hozzávalót, és az egészet konyhai robotgéppel (habverő) röviden összekeverjük. A tésztát az előkészített poharakba töltjük és egy tepsibe (kb.35x40 cm) állítjuk őket, majd a sütő alsó részében elhelyezett sütőrácsra helyezzük és megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A kókuszzsírt kis edényben a tűzhelyen vagy mikróban megolvasztjuk. Összekeverjük a Creme Vega-val, a reszelt citromhéjjal és a porcukorral, majd a hűtőszekrénybe tesszük.
Díszítés:
A kis süteményeket pohárban rácson hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a poharakból. A krémmel és a mogyoródarabokkal díszítjük, ízlés szerint friss mentával tálaljuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?