Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán vaníliás desszert

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

piros ribizli
30 g durvára reszelt étcsokoládé
1 teáskanál Dr. Oetker Aroma rum
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A ribizlit megmossuk, és a szemeket lehúzzuk a száráról.

Elkészítés:

A csokoládét durva reszelővel lereszeljük, majd kb. 1 evőkanál csokireszeléket félreteszünk. A maradékot az aromával együtt a vaníliapudingba keverjük. A krémet desszertpoharakba adagoljuk. A félretett csokireszelékkel és a ribizliszemekkel díszítjük.

Tipp:

Ribizli helyett bármilyen más bogyós gyümölcsöt is használhatunk.
Vegán vaníliás desszert

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2023-03-22
0 Kedvelés

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva

Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-03-20
0 Kedvelés

Variációk tiramisura

Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-02-06
1 Kedvelés

Túl a fánkon – édes ötletek farsangra

Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!