Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán vaníliás pohárkrém juharszirupos banánnal

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

4 adag elkészítéséhez

4 evőkanál juharszirup
2 db kisebb banán (kb. 200 g)

Díszítéshez:

25 g dióbél

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A juharszirupot egy kisebb serpenyőbe öntjük, majd rászórjuk a meghámozott, felkarikázott banánt. Lassú tűzön, néhányszor megforgatva kb. 2 percet sütjük, amíg a gyümölcs kicsit megpuhul. Hagyjuk kihűlni.

A pudingot összekeverjük a Creme VEGA-val. 4 desszertes pohárban elosztjuk a pudingot és a szirupos banánt, a tetejüket pedig megszórjuk az összetördelt dióval.

Tipp:

Megszórhatjuk fahéjjal is a pohárdesszertet.
A Vegán vaníliás pohárkrém juharszirupos banánnal gazdagított pudingos pohárkrém, ünnepi jellegű desszert.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
3 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2022-05-12
1 Kedvelés

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!

Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-05-09
1 Kedvelés

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!

A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-05-09
1 Kedvelés

Mentes desszertcsodák pudingból

Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!