Havas málna desszert
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
A tejszínt 1 tasak habfixálóval verjük fel keményre. Keverjük össze a joghurtot a másik tasak habfixálóval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a fűszerekkel. Tegyük a tejszínt a joghurtba és óvatosan keverjük össze. A krémet egyenletesen oszlassuk el a málnán.
Morzsoljuk rá a habcsókot és tegyük a desszertet kb. 3 órára a hűtőszekrénybe.
Tippek:
A desszert még finomabb lesz, ha a málnát egy kis málnapálinkával meglocsoljuk.
Havas málna desszert
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tejszínt 1 tasak habfixálóval verjük fel keményre. Keverjük össze a joghurtot a másik tasak habfixálóval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a fűszerekkel. Tegyük a tejszínt a joghurtba és óvatosan keverjük össze. A krémet egyenletesen oszlassuk el a málnán.
Morzsoljuk rá a habcsókot és tegyük a desszertet kb. 3 órára a hűtőszekrénybe.
Tippek:
A desszert még finomabb lesz, ha a málnát egy kis málnapálinkával meglocsoljuk.
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?