Havas málna desszert
Hozzávalók
500 g fagyasztott málna
200 ml hideg habtejszín
2 tasak Dr. Oetker Habfixáló
250 g natúr joghurt
50 g cukor
1 tasak Dr. Oetker Bourbon vaníliás cukor
némi őrölt fahéj
némi őrölt szegűszeg
40 g habcsók
Elkészítés
Elkészítés:
Osszuk el a fagyasztott málnát kb. 4-6 desszertes pohárba.
A tejszínt 1 tasak habfixálóval verjük fel keményre. Keverjük össze a joghurtot a másik tasak habfixálóval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a fűszerekkel. Tegyük a tejszínt a joghurtba és óvatosan keverjük össze. A krémet egyenletesen oszlassuk el a málnán.
Morzsoljuk rá a habcsókot és tegyük a desszertet kb. 3 órára a hűtőszekrénybe.
A tejszínt 1 tasak habfixálóval verjük fel keményre. Keverjük össze a joghurtot a másik tasak habfixálóval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a fűszerekkel. Tegyük a tejszínt a joghurtba és óvatosan keverjük össze. A krémet egyenletesen oszlassuk el a málnán.
Morzsoljuk rá a habcsókot és tegyük a desszertet kb. 3 órára a hűtőszekrénybe.
Tippek:
A desszertet egy nagy üvegtálban is rétegezhetjük.
A desszert még finomabb lesz, ha a málnát egy kis málnapálinkával meglocsoljuk.
A desszert még finomabb lesz, ha a málnát egy kis málnapálinkával meglocsoljuk.
Kedvencnek jelölöm
Havas málna desszert
Hozzávalók
kb. 4-6 adag elkészítéséhez
500 g fagyasztott málna
200 ml hideg habtejszín
2 tasak Dr. Oetker Habfixáló
250 g natúr joghurt
50 g cukor
némi őrölt fahéj
némi őrölt szegűszeg
40 g habcsók
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Osszuk el a fagyasztott málnát kb. 4-6 desszertes pohárba.
A tejszínt 1 tasak habfixálóval verjük fel keményre. Keverjük össze a joghurtot a másik tasak habfixálóval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a fűszerekkel. Tegyük a tejszínt a joghurtba és óvatosan keverjük össze. A krémet egyenletesen oszlassuk el a málnán.
Morzsoljuk rá a habcsókot és tegyük a desszertet kb. 3 órára a hűtőszekrénybe.
A tejszínt 1 tasak habfixálóval verjük fel keményre. Keverjük össze a joghurtot a másik tasak habfixálóval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a fűszerekkel. Tegyük a tejszínt a joghurtba és óvatosan keverjük össze. A krémet egyenletesen oszlassuk el a málnán.
Morzsoljuk rá a habcsókot és tegyük a desszertet kb. 3 órára a hűtőszekrénybe.
Tippek:
A desszertet egy nagy üvegtálban is rétegezhetjük.
A desszert még finomabb lesz, ha a málnát egy kis málnapálinkával meglocsoljuk.
A desszert még finomabb lesz, ha a málnát egy kis málnapálinkával meglocsoljuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?