
Banános palacsinta



Hozzávalók
Palacsintához:
Öntethez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Öntsük a joghurtot egy keverőtálba és adjuk hozzá a tojást és a palacsinta alapport, majd keverjük simára. Keverjük bele a banándarabokat. (Néhány darabot tegyünk félre a díszítéshez.)
Egy serpenyőben melegítsünk fel egy kevés zsiradékot. Öntsünk bele palacsintánként kb. 1- 1 1/2 evőkanál tésztát, és közepes lángon süssük mindkét oldalát aranybarnára. Süssünk így körülbelül 14 darab palacsintát.
Öntet:
A desszertöntetet a csomagoláson lévő leírás alapján készítsük el, majd tegyük félre hűlni.
Tálalás:
A banános palacsintákat osszuk el 4 tányéron. Csokoládéöntettel öntsük le és díszítsük banándarabkákkal. Tálaljuk melegen.
Tipp:


Banános palacsinta
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Palacsintához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Öntsük a joghurtot egy keverőtálba és adjuk hozzá a tojást és a palacsinta alapport, majd keverjük simára. Keverjük bele a banándarabokat. (Néhány darabot tegyünk félre a díszítéshez.)
Egy serpenyőben melegítsünk fel egy kevés zsiradékot. Öntsünk bele palacsintánként kb. 1- 1 1/2 evőkanál tésztát, és közepes lángon süssük mindkét oldalát aranybarnára. Süssünk így körülbelül 14 darab palacsintát.
Öntet:
A desszertöntetet a csomagoláson lévő leírás alapján készítsük el, majd tegyük félre hűlni.
Tálalás:
A banános palacsintákat osszuk el 4 tányéron. Csokoládéöntettel öntsük le és díszítsük banándarabkákkal. Tálaljuk melegen.
Tipp:

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?