![Barackos-túrós](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31090/barackos-turos-14683.jpg)
Barackos-túrós
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Kisebb tepsibe öntjük. A tehéntúrót kikavarjuk a cukorral, tojással és a grízzel, rákanalazzuk a tésztára és villával kissé elkeverjük. Ezután jön a feldarabolt barack. Előre melegített lerben (sütőben) készre sütjük.
Alternatív elkészítés
Cukor helyett a tésztába és a túróba is 3-3 kanál folyékony édesítőszert használtam.
Nagyon finom.
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Barackos-túrós
Hozzávalók
Töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Kisebb tepsibe öntjük. A tehéntúrót kikavarjuk a cukorral, tojással és a grízzel, rákanalazzuk a tésztára és villával kissé elkeverjük. Ezután jön a feldarabolt barack. Előre melegített lerben (sütőben) készre sütjük.
Alternatív elkészítés
Cukor helyett a tésztába és a túróba is 3-3 kanál folyékony édesítőszert használtam.
Nagyon finom.
![Barackos-túrós](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31090/barackos-turos-14683.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?