
Bodzás-nektarinos puncs



Hozzávalók
600 g nektarin (előkészítve mérjük le)
400 ml bodzaszörp
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 ek. cukor
750 ml szénsavas ásványvíz
500 ml Prosecco (vagy száraz pezsgő)
Elkészítés
Előkészítés:
A nektarint megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy nagy üvegtálban a nektarint, a bodzaszörpöt, a vanillincukrot és a cukrot jól összekeverjük és 2 órán keresztül állni hagyjuk.
Elkészítés:
Röviddel tálalás előtt öntsük hozzá a szénsavas ásványvizet és a Proseccot. Jól hűtsük be és tálaláskor díszítsük bodzavirággal.

Kedvencnek jelölöm

Bodzás-nektarinos puncs
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
600 g nektarin (előkészítve mérjük le)
400 ml bodzaszörp
2 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
1 ek. cukor
750 ml szénsavas ásványvíz
500 ml Prosecco (vagy száraz pezsgő)
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítése lépésről lépésre
Előkészítés:
A nektarint megmossuk, a magját eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Egy nagy üvegtálban a nektarint, a bodzaszörpöt, a vanillincukrot és a cukrot jól összekeverjük és 2 órán keresztül állni hagyjuk.
Elkészítés:
Röviddel tálalás előtt öntsük hozzá a szénsavas ásványvizet és a Proseccot. Jól hűtsük be és tálaláskor díszítsük bodzavirággal.

Legújabb cikkek
1

Indítsd változatos zabkásákkal a reggeled!
Rengeteg érvet tudunk, hogy miért fogyassz reggelire zabkását. Változatos, tápláló, egészséges…és azt mondtuk már, hogy nagyon-nagyon finom?

1

Tavaszi piknik? Készülj villámgyors sütikkel!
A Dr. Oetker sütemény alapporokkal még akkor sem kell lemondanod a frissen sült süti élményéről, ha váratlan piknik-meghívást kapsz a barátoktól.

1

Mentes desszertcsodák pudingból
Glutén- vagy laktózérzékenységgel élsz? Netán vegán étrendet követsz? Kevesebb cukrot fogyasztanál? A pudingos desszertekről neked sem kell lemondanod!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?