
Dominó



Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
Az ostyalapokat (2x6 db) a kész töltelékkel megtöltjük, úgy, hogy kb. 3 evőkanál krém jusson minden lapra (kivéve a legfelső lapokat).
Díszítéshez a tortabevonót a tasakon lévő útmutató alapján felolvasztjuk, és közvetlenül a tasakból a legfelső ostyalapokra öntjük.
A kész süteményt kb. 3 órára hűtőszekrénybe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek!
Tálalás előtt tetszés szerint, dominókat formázva díszítjük tovább dekor tollal, dekorgyöngyökkel és csokoládészívekkel.
Tipp:


Dominó
Hozzávalók
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítés
Elkészítés:
Az ostyalapokat (2x6 db) a kész töltelékkel megtöltjük, úgy, hogy kb. 3 evőkanál krém jusson minden lapra (kivéve a legfelső lapokat).
Díszítéshez a tortabevonót a tasakon lévő útmutató alapján felolvasztjuk, és közvetlenül a tasakból a legfelső ostyalapokra öntjük.
A kész süteményt kb. 3 órára hűtőszekrénybe helyezzük, hogy az ízek összeérjenek!
Tálalás előtt tetszés szerint, dominókat formázva díszítjük tovább dekor tollal, dekorgyöngyökkel és csokoládészívekkel.
Tipp:

Legújabb cikkek

Készülj március 8-ra látványos nőnapi desszertekkel!
Csoki és virág, virág és csoki. A két nőnapi klasszikus! De mi lenne, ha idén azt a picike bonbont kiegészítenénk valami házi készítésű finomsággal?


Pizzatésztából sokfélét!
Elsőre talán nem is hinnénk, hogy mennyire változatosan elkészíthető a pizza. Persze minden a jó kezdettel indul: szükségünk lesz egy szuper pizzatésztára.


Hütte-élmény az otthonodban
Ebben a megváltozott helyzetben egy időre búcsút inthet(t)ünk az utazásoknak, külföldi programoknak, éttermi estéknek vagy egyszerűen annak, hogy beüljünk egy kávézóba.


Palacsintát, de milyet? Terítéken a palacsintafajták
Legtöbbünk kedves gyerekkori emlékeket őriz a nagy családi palacsintapartikról és a leginkább szeretett ízekről: kakaós, fahéjas, mogyorókrémes, lekváros.


Gyümölcsök főzve, sütve, töltve
Február elején már nagyon vágyunk a friss tavaszi-nyári gyümölcsökre, az első eprekre, roppanós cseresznyékre, hamvas barackokra, lédús dinnyékre.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?