Egyszerű forralt bor
Hozzávalók
Egyszerű forralt bor
                                        1 üveg vörösbor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        4-5 szelet narancs héjával együtt
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        szegfűszeg
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        egész fahéj
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        cukor
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                                    
                                        2-4 dl víz
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                    
                                                            Elkészítés
Elkészítés
                                    A hozzávalókat egy lábasba tesszük, a fűszereket ízlés szerint tesszük bele. Akkor kóstoljuk meg, mikor már kész van a forralt bor, és igazán akkor ízesítjük a cukorral is.
A lényeg, hogy semmiképp ne forrjon, hanem amikor elkezd habosodni az ital, vegyük le a tűzről.
Forralt bornak sosem szabad forrnia, mert kimegy belőle az alkohol.
                            A lényeg, hogy semmiképp ne forrjon, hanem amikor elkezd habosodni az ital, vegyük le a tűzről.
Forralt bornak sosem szabad forrnia, mert kimegy belőle az alkohol.
Alternatív elkészítés
                                    A narancsot túl sokáig ne hagyjuk benne, mert könnyen keserű ízt adhat a bornak.
Fahéjat se vigyük túlzásba, egy üveg borhoz kb. 4-6 egész fahéjat tegyünk.
                            Fahéjat se vigyük túlzásba, egy üveg borhoz kb. 4-6 egész fahéjat tegyünk.
                        
                            Kedvencnek jelölöm
                        
                                                    
                                            
                Egyszerű forralt bor
Hozzávalók
Egyszerű forralt bor
                                        1 üveg vörösbor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        4-5 szelet narancs héjával együtt
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        szegfűszeg
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        egész fahéj
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        cukor
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                                    
                                        2-4 dl víz
                                        
                                            
                                        
                                            
                                        
                                    
                                                            Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
                                    A hozzávalókat egy lábasba tesszük, a fűszereket ízlés szerint tesszük bele. Akkor kóstoljuk meg, mikor már kész van a forralt bor, és igazán akkor ízesítjük a cukorral is.
A lényeg, hogy semmiképp ne forrjon, hanem amikor elkezd habosodni az ital, vegyük le a tűzről.
Forralt bornak sosem szabad forrnia, mert kimegy belőle az alkohol.
                            A lényeg, hogy semmiképp ne forrjon, hanem amikor elkezd habosodni az ital, vegyük le a tűzről.
Forralt bornak sosem szabad forrnia, mert kimegy belőle az alkohol.
Alternatív elkészítés
                                    A narancsot túl sokáig ne hagyjuk benne, mert könnyen keserű ízt adhat a bornak.
Fahéjat se vigyük túlzásba, egy üveg borhoz kb. 4-6 egész fahéjat tegyünk.
                            Fahéjat se vigyük túlzásba, egy üveg borhoz kb. 4-6 egész fahéjat tegyünk.
                                            Legújabb cikkek
    1
                        
            
    Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
    2
                        
            
    Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
    3
                        
            
    Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
                    
                    
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?