
Egyszerű forralt bor


Hozzávalók
Egyszerű forralt bor
Elkészítés
Elkészítés
A lényeg, hogy semmiképp ne forrjon, hanem amikor elkezd habosodni az ital, vegyük le a tűzről.
Forralt bornak sosem szabad forrnia, mert kimegy belőle az alkohol.
Alternatív elkészítés
Fahéjat se vigyük túlzásba, egy üveg borhoz kb. 4-6 egész fahéjat tegyünk.


Egyszerű forralt bor
Hozzávalók
Egyszerű forralt bor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A lényeg, hogy semmiképp ne forrjon, hanem amikor elkezd habosodni az ital, vegyük le a tűzről.
Forralt bornak sosem szabad forrnia, mert kimegy belőle az alkohol.
Alternatív elkészítés
Fahéjat se vigyük túlzásba, egy üveg borhoz kb. 4-6 egész fahéjat tegyünk.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?