
Erdei gyümölcsös zabkása



Hozzávalók
Zabkásához:
Gyümölcsös réteghez:
Rétegezéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben hozzáadjuk a vanília pasztát és ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Lehúzzuk a tűzről, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Zabkása:
A mandulaitalt felforrósítjuk (100 °C). A tasak tartalmát hozzáadjuk, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk.
Rétegezés:
A Creme VEGA-t ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Egy tetszőleges pohárba rétegezzük a zabkását a Creme VEGA-val és az erdei gyümölccsel együtt.
Tippek:
A desszertet friss gyümölcsökkel és mentalevelekkel díszíthetjük.
A zabkását 125 ml forró vízzel is elkészíthetjük.


Erdei gyümölcsös zabkása
Hozzávalók
1 adag elkészítéséhez
Gyümölcsös réteghez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A fagyasztott erdeigyümölcs-keveréket egy kis lábasba tesszük, és lassú tűzön, kevergetve puhára főzzük, közben hozzáadjuk a vanília pasztát és ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Lehúzzuk a tűzről, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Zabkása:
A mandulaitalt felforrósítjuk (100 °C). A tasak tartalmát hozzáadjuk, alaposan elkeverjük, majd legalább 3 percig állni hagyjuk.
Rétegezés:
A Creme VEGA-t ízlés szerint édesítjük az agávésziruppal. Egy tetszőleges pohárba rétegezzük a zabkását a Creme VEGA-val és az erdei gyümölccsel együtt.
Tippek:
A desszertet friss gyümölcsökkel és mentalevelekkel díszíthetjük.
A zabkását 125 ml forró vízzel is elkészíthetjük.

Legújabb cikkek

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában
Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?


Sajttorta, az amerikai kedvenc
A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!


Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban
A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?