Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fekete szedres puncs desszert

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

500 ml tej
50 g arany mazsola
4 evőkanál darált dió
200 g fekete szeder
8 db ostyarúd
4 evőkanál felezett dió

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük, majd a mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A krémpuding felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A szedret megmossuk, lecsepegtetjük és a krémre helyezzük, majd a darált dióval megszórjuk. A krémpuding másik felét a gyümölcsrétegre kanalazzuk és a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és dióval díszítjük.
A Fekete szedres puncs desszert dekoratív rózsaszín álom finom, kissé fanyar gyümölccsel kombinálva.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
37 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!