Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fűszeres vaníliapuding

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

1 darab fahéjrúd
1-2 darab szegfűszeg
kevés szerecsendióvirág
35 g cukor
500 ml tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A fűszereket kis tea- vagy kávéfilterbe tesszük, és jól lezárjuk.

Elkészítés:

A pudingport összekeverjük a cukorral. Fokozatosan legalább 6 evőkanál tejjel simára keverjük. A maradék tejet a fűszerekkel felforraljuk, lehúzzuk a tűzhelyről, a fűszeres filtert kivesszük, és a kikevert pudingport habverővel belekeverjük. A pudingot visszatesszük a tűzhelyre, és keverés közben legalább 1 percig főzzük. A pudingot hideg vízzel kiöblített pudingformába töltjük, és a kiborításhoz legalább 4 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Fűszeres vaníliapuding

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!