Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcsszelet

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gyümölcsszelet

10 tojásból piskóta

Krémhez:

37 dkg margarin
27 dkg porcukor
7,5 dl tej

Tetejére:

Gyümölcsök
gyümölcskocsonya
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

10 tojásból piskótalapot sütünk. Elkészítjük a krémet: a tejben a vanília pudingot felfőzzük, hűlni hagyjuk. Közben a margarint kikeverjük a porcukorral. Ha a pudingunk kihűlt, hozzáadjuk, és összedolgozzuk. Ezzel a krémmel megkenjük a piskótát. Tetejére gyümölcsöket teszünk, majd bevonjuk gyümölcskocsonyával.

Tálalás

Gáztepsihez való adag.
Gyümölcsszelet

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!