Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Joghurtos muffin (gluténmentes)

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Joghurtos muffin (gluténmentes)

200 g porcukor
2 db tojás
1 db gyümölcsjoghurt
0,5 pohár olaj (joghurtos pohár)
250 g liszt (125 g rizsliszt és 125 g Mantler liszt)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Először is kimérjük a porcukrot, majd felütjük a tojásokat. Összedolgozzuk. Hozzáadjuk a joghurtot, majd az olajat is. Alaposan összekeverjük ezt is. Végül kimérjük a liszteket, és a szódabikarbónát, összekeverjük. Addig dolgozzuk, míg folyékony tésztát nem kapunk.
175 fokon, 25-30 perc alatt megsütjük. Majd megesszük.

Tálalás

10-12 db
Joghurtos muffin (gluténmentes)

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
32 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2023-12-04
0 Kedvelés

Régi ízek, elfeledett édességek nyomában

Csapjuk fel a családi szakácskönyvet, és merüljünk el a már-már elfeledett finomságok olvasgatásában! Prósza, málé, lisztes sterc, kinek ismerősek ezek az ételnevek?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-17
1 Kedvelés

Sajttorta, az amerikai kedvenc

A sajttorta mára meghódította szinte az egész világot, méltán nevezhetjük az egyik legnépszerűbb sütifajtának. Létezik belőle sült és sütés nélküli verzió, íme a sajttorta egyszeregy!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2023-11-14
0 Kedvelés

Így használd a Creme VEGA-t a mindennapokban

A növényi tejföl-alternatíva igazán hasznos társ a konyhában, hiszen főzéshez, sütéshez és hőkezelést nem igénylő ételekhez is bevethetjük. Felhasználási tippek következnek!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!