![Kólás szelet](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31066/kolas-szelet-14689.jpg)
Kólás szelet
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Máz:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a lisztet, a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a porcukrot csomómentesre keverjük a tejjel. Sűrűre főzzük és beletesszük a kókuszreszeléket és kihűtjük
Hozzáadjuk a nagyon puha vajat. Ezt a krémet a tésztára simítjuk. A mázhoz a kólában, cukorral megfőzzük a pudingot és még langyosan a krémre kenjük.
Pár órára a hűtőben tarjuk.
Alternatív elkészítés
![Kólás szelet](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31066/kolas-szelet-14690.jpg)
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Kólás szelet
Hozzávalók
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a lisztet, a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a porcukrot csomómentesre keverjük a tejjel. Sűrűre főzzük és beletesszük a kókuszreszeléket és kihűtjük
Hozzáadjuk a nagyon puha vajat. Ezt a krémet a tésztára simítjuk. A mázhoz a kólában, cukorral megfőzzük a pudingot és még langyosan a krémre kenjük.
Pár órára a hűtőben tarjuk.
Alternatív elkészítés
![Kólás szelet](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31066/kolas-szelet-14689.jpg)
![Kólás szelet](https://sutnijo.hu/storage/recipes/31066/kolas-szelet-14690.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?