
Poharas Panna Cotta



Hozzávalók
Panna Cotta-krémhez:
Tálaláshoz:
Elkészítés
Elkészítés:
A tejet a tejszínnel, a cukorral és a felvágott vaníliarúddal kevergetés közben felforraljuk. A lángot lejjebb vesszük, és kb. 10 percig lassú tűzön főzzük tovább. Levesszük a tűzről, és eltávolítjuk a vaníliarudat. A zselatint a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük, és belekeverjük a még meleg krémbe.
A Panna Cotta-t átszűrjük, majd poharakba töltjük.
Lefedve éjszakára hideg helyre tesszük.
Tálalás:
A Panna Cotta-t Baileys®-zel vagy karamellöntettel tálaljuk.


Poharas Panna Cotta
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Panna Cotta-krémhez:
Tálaláshoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A tejet a tejszínnel, a cukorral és a felvágott vaníliarúddal kevergetés közben felforraljuk. A lángot lejjebb vesszük, és kb. 10 percig lassú tűzön főzzük tovább. Levesszük a tűzről, és eltávolítjuk a vaníliarudat. A zselatint a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük, és belekeverjük a még meleg krémbe.
A Panna Cotta-t átszűrjük, majd poharakba töltjük.
Lefedve éjszakára hideg helyre tesszük.
Tálalás:
A Panna Cotta-t Baileys®-zel vagy karamellöntettel tálaljuk.

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?