Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bögrés ribizlis

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Bögrés ribizlis

1 bögre cukor (1 bögre 2,5-3 dl)
1 bögre liszt
1 bögre tej
1 bögre darált dió
2 tojás
10 dkg olvasztott margarin
20-30 dkg ribizli, vagy más gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az olvasztott margarint a cukorral, és a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Nem megijedni! Egy kicsit folyós tésztánk lesz.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Tálalás

Ha kihűlt, szeleteljük és megszórjuk porcukorral.
Bögrés ribizlis

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!