10 perces bögrés mézeskalács
Hozzávalók
10 perces bögrés mézeskalács
2 bögre liszt
1/2 bögre porcukor
7 dkg vaj vagy margarin
1/4 bögre méz
1 tojás
1 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 csapott evőkanál mézeskalács fűszerkeverék
Elkészítés
Elkészítés
A margarint és a mézet egy picit megolvasztjuk, így könnyebb lesz vele dolgozni, majd az összes hozzávalót egy tálba tesszük és összegyúrjuk.
Elkészítés
Amint összekeveredtek a hozzávalók, már nyújthatjuk is. Körülbelül 3 mm vastagságúra nyújtjuk és különböző formákat szúrunk ki belőle.
Elkészítés
170 fokon, 8-10 perc alatt készre sütjük. A cukorkákat még sütés előtt nyomkodjuk bele a tésztába.
Kedvencnek jelölöm
10 perces bögrés mézeskalács
Hozzávalók
10 perces bögrés mézeskalács
2 bögre liszt
1/2 bögre porcukor
7 dkg vaj vagy margarin
1/4 bögre méz
1 tojás
1 teáskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 csapott evőkanál mézeskalács fűszerkeverék
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A margarint és a mézet egy picit megolvasztjuk, így könnyebb lesz vele dolgozni, majd az összes hozzávalót egy tálba tesszük és összegyúrjuk.
Elkészítés
Amint összekeveredtek a hozzávalók, már nyújthatjuk is. Körülbelül 3 mm vastagságúra nyújtjuk és különböző formákat szúrunk ki belőle.
Elkészítés
170 fokon, 8-10 perc alatt készre sütjük. A cukorkákat még sütés előtt nyomkodjuk bele a tésztába.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?