
Habcsók csodák



Hozzávalók
Habcsókhoz:
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
A tepsit kikenjük margarinnal és sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sűtés: kb. 100 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 80 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 60 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a Habcsók csodák süteményt további 60 percig a meleg sütőben hagyjuk száradni. Az idő letelte után sütőrácson hagyjuk kihűlni, majd ízlés szerint vagy a fotó alapján dekorálhatjuk.


Habcsók csodák
Hozzávalók
kb. 8-10 darab elkészítéséhez
Habcsókhoz:
Ezenkívül:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A tepsit kikenjük margarinnal és sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sűtés: kb. 100 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 80 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Sütési idő: kb. 60 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a Habcsók csodák süteményt további 60 percig a meleg sütőben hagyjuk száradni. Az idő letelte után sütőrácson hagyjuk kihűlni, majd ízlés szerint vagy a fotó alapján dekorálhatjuk.

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?