3Bit szelet (Háromszoros élvezet)
Hozzávalók
Tésztához:
7 tojásfehérje
20 dkg kristálycukor
15 dkg darált dió
4 evőkanál liszt
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
A krémhez:
7 tojássárgája
20 dkg porcukor
2 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
7 dl tej
25 dkg margarin
5 dkg tejcsoki
5 dkg étcsoki
háztartási keksz
étcsoki
Elkészítés
Elkészítés
Tészta: 7 tojásfehérjét 20 dkg cukorral felverünk kemény habbá, hozzáadunk 15 dkg darált diót, 4 evőkanál lisztet, 1 csomag sütőport. Közepes nagyságú tepsit kizsírozunk, lisztezünk és megsütjük.
Krém: 7 tojássárgája, 20 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás pudingpor, 7 dl tej. Ezeket összekeverjük, és sűrűre főzzük. 25 dkg margarint habosra keverünk, és a kihűlt krémhez adjuk. A kész krémet megfelezzük, az egyik felébe 5 dkg tejcsokit, 5 dkg étcsokit olvasztunk és hozzáadjuk. A tésztát megkenjük a barna krémmel, háztartási keksszel beborítjuk, majd megkenjük a sárga krémmel. Tetejére csokit reszelünk.
Pár órára puhulni hagyjuk.
Krém: 7 tojássárgája, 20 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás pudingpor, 7 dl tej. Ezeket összekeverjük, és sűrűre főzzük. 25 dkg margarint habosra keverünk, és a kihűlt krémhez adjuk. A kész krémet megfelezzük, az egyik felébe 5 dkg tejcsokit, 5 dkg étcsokit olvasztunk és hozzáadjuk. A tésztát megkenjük a barna krémmel, háztartási keksszel beborítjuk, majd megkenjük a sárga krémmel. Tetejére csokit reszelünk.
Pár órára puhulni hagyjuk.
Kedvencnek jelölöm
3Bit szelet (Háromszoros élvezet)
Hozzávalók
Tésztához:
7 tojásfehérje
20 dkg kristálycukor
15 dkg darált dió
4 evőkanál liszt
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
A krémhez:
7 tojássárgája
20 dkg porcukor
2 csomag Dr. Oetker Eredeti Puding vaníliaízű
7 dl tej
25 dkg margarin
5 dkg tejcsoki
5 dkg étcsoki
háztartási keksz
étcsoki
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Tészta: 7 tojásfehérjét 20 dkg cukorral felverünk kemény habbá, hozzáadunk 15 dkg darált diót, 4 evőkanál lisztet, 1 csomag sütőport. Közepes nagyságú tepsit kizsírozunk, lisztezünk és megsütjük.
Krém: 7 tojássárgája, 20 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás pudingpor, 7 dl tej. Ezeket összekeverjük, és sűrűre főzzük. 25 dkg margarint habosra keverünk, és a kihűlt krémhez adjuk. A kész krémet megfelezzük, az egyik felébe 5 dkg tejcsokit, 5 dkg étcsokit olvasztunk és hozzáadjuk. A tésztát megkenjük a barna krémmel, háztartási keksszel beborítjuk, majd megkenjük a sárga krémmel. Tetejére csokit reszelünk.
Pár órára puhulni hagyjuk.
Krém: 7 tojássárgája, 20 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás pudingpor, 7 dl tej. Ezeket összekeverjük, és sűrűre főzzük. 25 dkg margarint habosra keverünk, és a kihűlt krémhez adjuk. A kész krémet megfelezzük, az egyik felébe 5 dkg tejcsokit, 5 dkg étcsokit olvasztunk és hozzáadjuk. A tésztát megkenjük a barna krémmel, háztartási keksszel beborítjuk, majd megkenjük a sárga krémmel. Tetejére csokit reszelünk.
Pár órára puhulni hagyjuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?