
Apró töltött kuglóf


Hozzávalók
Tészta:
Szirup:
Töltelék és díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítjük a szirupot. A kis kuglófokat belerakjuk a szirupba kb. fél percig, hogy jól átitatódjanak. A kuglófok úsznak a szirup tetején, ezért kézzel vagy kanállal le kell nyomni. Papírkosárba rakjuk, megtöltjük apróra vágott gyümölccsel majd tejszínhabbal díszítjük.
Ebből az adagból nekem 30 kuglóf jött ki.
Személyes megjegyzés





Apró töltött kuglóf
Hozzávalók
Tészta:
Szirup:
Töltelék és díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Elkészítjük a szirupot. A kis kuglófokat belerakjuk a szirupba kb. fél percig, hogy jól átitatódjanak. A kuglófok úsznak a szirup tetején, ezért kézzel vagy kanállal le kell nyomni. Papírkosárba rakjuk, megtöltjük apróra vágott gyümölccsel majd tejszínhabbal díszítjük.
Ebből az adagból nekem 30 kuglóf jött ki.
Személyes megjegyzés




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?