
Baconos muffin hagymával



Hozzávalók
Muffinsütő forma (12 db):
Tésztához:
Kenéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A tésztát elosztjuk a 12 muffinformában és további kb. 15 percig kelni hagyjuk, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
A muffinok tetejét a felvert tojással megkenjük, végül ízlés szerint szeletelt mandulával megszórjuk. A muffinformát a sütő középső részébe tesszük és készre sütjük.
Sütési idő: kb. 25-30 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!


Baconos muffin hagymával
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Muffinsütő forma (12 db):
Tésztához:
Kenéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A tésztát elosztjuk a 12 muffinformában és további kb. 15 percig kelni hagyjuk, a sütőt előmelegítjük.
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
A muffinok tetejét a felvert tojással megkenjük, végül ízlés szerint szeletelt mandulával megszórjuk. A muffinformát a sütő középső részébe tesszük és készre sütjük.
Sütési idő: kb. 25-30 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

Legújabb cikkek

Bemutatkozik a Cuisine VEGA, a vegán főzőtejszín alternatíva
Tejmentesen étkezel? Esetleg vegán módon táplálkozol? A selymes főzőtejszín nyújtotta élményről így sem kell lemondanod, erre kínál megoldást a Dr. Oetker új terméke, a Cuisine VEGA.


Variációk tiramisura
Az olasz eredetű édesség megunhatatlan! Akár a klasszikus recept alapján készítjük, akár „csavarunk” egyet rajta, a krémes-babapiskótás desszert sikere garantált!


Túl a fánkon – édes ötletek farsangra
Amióta világ a világ, a farsang egyet jelent a fánkkal. A klasszikus szalagos, csöröge vagy túrófánk mellé viszont még sok mással is készülhetünk a buliba kicsik és nagyok örömére.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?