Bajadéra torta
Hozzávalók
Bajadéra torta
Elkészítés
Elkészítés
0,5 margarint keverj habosra 125 gr porcukorral, reszeld bele a csokit, add hozzá a darált kekszet, öntsd hozzá a narancslét, és keverd kompakt masszává. Formáld meg belőle a torta alját.
2. rész:
20 dkg darált diót keverj össze 12,5 dkg porcukorral, öntsd le az 1 dl meleg tejjel, és keverd homogén masszává. Kend az első rétegre.
3. rész:
2 vaníliás pudingot főzz meg 0,5 l tejben (ízlés szerint adj hozzá cukrot). Amikor kihűlt, mixerrel keverj bele negyed margarint, és kend az egészet a második rétegre.
4. rész:
Vond be a 3. réteget tejszínhabbal, és kész is:)
Bajadéra torta
Hozzávalók
Bajadéra torta
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
0,5 margarint keverj habosra 125 gr porcukorral, reszeld bele a csokit, add hozzá a darált kekszet, öntsd hozzá a narancslét, és keverd kompakt masszává. Formáld meg belőle a torta alját.
2. rész:
20 dkg darált diót keverj össze 12,5 dkg porcukorral, öntsd le az 1 dl meleg tejjel, és keverd homogén masszává. Kend az első rétegre.
3. rész:
2 vaníliás pudingot főzz meg 0,5 l tejben (ízlés szerint adj hozzá cukrot). Amikor kihűlt, mixerrel keverj bele negyed margarint, és kend az egészet a második rétegre.
4. rész:
Vond be a 3. réteget tejszínhabbal, és kész is:)
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?