Bögrés piskóta
Hozzávalók
Bögrés piskóta
2 bögre liszt
1 bögre cukor
30 dkg vaj vagy margarin
2 db tojás
3 ek. lekvár
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
Elkészítés
Előkészítés
Egy tálba (lehetőleg magas falu legyen)
Vegyél elő egy 2,5 dl teás bögrét.
Tepsi a sütéshez.
Vegyél elő egy 2,5 dl teás bögrét.
Tepsi a sütéshez.
Elkészítés
Az előkészített edénybe mérd ki a lisztet, cukrot és vajat.
Ezt jól keverd össze, aztán tedd bele a tojást, keverd hozzá. Ezután jön a lekvár, utána addig keverd, míg össze nem áll a massza. Tedd bele a sütőport és a vaníliás cukrot. Ezután a tepsit vajazd ki, és öntsd bele a masszát. Tedd a sütőbe 160 fokra, és 20 percig süsd.
Ha letelt, pálcikával nézd meg. Ha nem ragad, kiveheted, ha igen maximum 2 percre tedd vissza és kész.
Ezt jól keverd össze, aztán tedd bele a tojást, keverd hozzá. Ezután jön a lekvár, utána addig keverd, míg össze nem áll a massza. Tedd bele a sütőport és a vaníliás cukrot. Ezután a tepsit vajazd ki, és öntsd bele a masszát. Tedd a sütőbe 160 fokra, és 20 percig süsd.
Ha letelt, pálcikával nézd meg. Ha nem ragad, kiveheted, ha igen maximum 2 percre tedd vissza és kész.
Alternatív elkészítés
Ezt a masszát kuglófnak, muffinnak is használhatod. De a muffinhoz érdemes muffin papírt beszerezni, mert beleragadhat a tepsibe.
Kedvencnek jelölöm
Bögrés piskóta
Hozzávalók
Bögrés piskóta
2 bögre liszt
1 bögre cukor
30 dkg vaj vagy margarin
2 db tojás
3 ek. lekvár
1 tasak Dr. Oetker Sütőpor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Egy tálba (lehetőleg magas falu legyen)
Vegyél elő egy 2,5 dl teás bögrét.
Tepsi a sütéshez.
Vegyél elő egy 2,5 dl teás bögrét.
Tepsi a sütéshez.
Elkészítés
Az előkészített edénybe mérd ki a lisztet, cukrot és vajat.
Ezt jól keverd össze, aztán tedd bele a tojást, keverd hozzá. Ezután jön a lekvár, utána addig keverd, míg össze nem áll a massza. Tedd bele a sütőport és a vaníliás cukrot. Ezután a tepsit vajazd ki, és öntsd bele a masszát. Tedd a sütőbe 160 fokra, és 20 percig süsd.
Ha letelt, pálcikával nézd meg. Ha nem ragad, kiveheted, ha igen maximum 2 percre tedd vissza és kész.
Ezt jól keverd össze, aztán tedd bele a tojást, keverd hozzá. Ezután jön a lekvár, utána addig keverd, míg össze nem áll a massza. Tedd bele a sütőport és a vaníliás cukrot. Ezután a tepsit vajazd ki, és öntsd bele a masszát. Tedd a sütőbe 160 fokra, és 20 percig süsd.
Ha letelt, pálcikával nézd meg. Ha nem ragad, kiveheted, ha igen maximum 2 percre tedd vissza és kész.
Alternatív elkészítés
Ezt a masszát kuglófnak, muffinnak is használhatod. De a muffinhoz érdemes muffin papírt beszerezni, mert beleragadhat a tepsibe.


Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?