Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bögrés ribizlis

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Bögrés ribizlis

1 bögre cukor (1 bögre 2,5-3 dl)
1 bögre liszt
1 bögre tej
1 bögre darált dió
2 tojás
10 dkg olvasztott margarin
20-30 dkg ribizli, vagy más gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az olvasztott margarint a cukorral, és a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Nem megijedni! Egy kicsit folyós tésztánk lesz.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Tálalás

Ha kihűlt, szeleteljük és megszórjuk porcukorral.
Bögrés ribizlis

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
26 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!