Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Bögrés ribizlis

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Bögrés ribizlis

1 bögre cukor (1 bögre 2,5-3 dl)
1 bögre liszt
1 bögre tej
1 bögre darált dió
2 tojás
10 dkg olvasztott margarin
20-30 dkg ribizli, vagy más gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Az olvasztott margarint a cukorral, és a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Nem megijedni! Egy kicsit folyós tésztánk lesz.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.

Tálalás

Ha kihűlt, szeleteljük és megszórjuk porcukorral.
Bögrés ribizlis

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2022-11-29
0 Kedvelés

Habkönnyű desszertcsoda, ez a mousse

A franciák tudnak valamit, ha desszertről van szó! A mousse az egyik leghíresebb édes-ségük, a könnyű, habos csoda a XVIII. századtól töretlenül gyűjti lelkes rajongóit.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-21
0 Kedvelés

Fókuszban az energiatakarékosság – melegítsük elő a sütőt?

Hogyan tudnánk még spórolni? – tesszük fel a kérdést. Lássuk, mi a helyzet a sütéssel, kötelező az előmelegítés?

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2022-11-08
1 Kedvelés

Jön a tél, készítsünk testet-lelket melengető italokat!

Nyáron minél jobban behűtött limonádékra, koktélokra vágyunk. Télen pedig pont az ellenkezőjükre: kerüljön a poharunkba valami igazán forró, finom, melengető ital!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!