![Bohóc muffin](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32112/bohoc-muffin-15956.jpg)
Bohóc muffin
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
![Adag](https://sutnijo.hu/img/icons/piece.png)
Hozzávalók
Muffin sütőhöz 12-db-os:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Öntsük a muffin alapport egy keverőtálba. Adjuk hozzá az olajat, a tejet és a tojást. Keverjük össze az egészet konyhai robotgéppel(habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig, hogy sima tésztát kapjunk. Keverjük bele a csokoládélapokat és 2 evőkanál segítségével töltsük a tésztát sütőformákba. Tegyük a muffin sütőt a sütő közepén lévő rácsra és süssük meg a muffinokat.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Vegyük ki a muffinokat a sütőből és hagyjuk kihűlni a formákban, tegyük egy süteményrácsra.
Díszítés:
A fondantot egy felvágott, nyitott fagyasztózacskó között nyújtsuk ki, és egy kerek (Ø 8 cm) kiszúróval vágjunk ki 12 kört. Helyezzük a fondantot a muffinokra, és enyhén nyomjuk le. Díszítsük bohócarcokká a díszítőelemek segítségével.
Tipp:
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Bohóc muffin
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Muffin sütőhöz 12-db-os:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Öntsük a muffin alapport egy keverőtálba. Adjuk hozzá az olajat, a tejet és a tojást. Keverjük össze az egészet konyhai robotgéppel(habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig, hogy sima tésztát kapjunk. Keverjük bele a csokoládélapokat és 2 evőkanál segítségével töltsük a tésztát sütőformákba. Tegyük a muffin sütőt a sütő közepén lévő rácsra és süssük meg a muffinokat.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Vegyük ki a muffinokat a sütőből és hagyjuk kihűlni a formákban, tegyük egy süteményrácsra.
Díszítés:
A fondantot egy felvágott, nyitott fagyasztózacskó között nyújtsuk ki, és egy kerek (Ø 8 cm) kiszúróval vágjunk ki 12 kört. Helyezzük a fondantot a muffinokra, és enyhén nyomjuk le. Díszítsük bohócarcokká a díszítőelemek segítségével.
Tipp:
![Bohóc muffin](https://sutnijo.hu/storage/recipes/32112/bohoc-muffin-15956.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?