Bohóc muffin
Hozzávalók
Muffin sütőhöz 12-db-os:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Öntsük a muffin alapport egy keverőtálba. Adjuk hozzá az olajat, a tejet és a tojást. Keverjük össze az egészet konyhai robotgéppel(habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig, hogy sima tésztát kapjunk. Keverjük bele a csokoládélapokat és 2 evőkanál segítségével töltsük a tésztát sütőformákba. Tegyük a muffin sütőt a sütő közepén lévő rácsra és süssük meg a muffinokat.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Vegyük ki a muffinokat a sütőből és hagyjuk kihűlni a formákban, tegyük egy süteményrácsra.
Díszítés:
A fondantot egy felvágott, nyitott fagyasztózacskó között nyújtsuk ki, és egy kerek (Ø 8 cm) kiszúróval vágjunk ki 12 kört. Helyezzük a fondantot a muffinokra, és enyhén nyomjuk le. Díszítsük bohócarcokká a díszítőelemek segítségével.
Tipp:
Bohóc muffin
Hozzávalók
12 darab elkészítéséhez
Muffin sütőhöz 12-db-os:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
Öntsük a muffin alapport egy keverőtálba. Adjuk hozzá az olajat, a tejet és a tojást. Keverjük össze az egészet konyhai robotgéppel(habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig, hogy sima tésztát kapjunk. Keverjük bele a csokoládélapokat és 2 evőkanál segítségével töltsük a tésztát sütőformákba. Tegyük a muffin sütőt a sütő közepén lévő rácsra és süssük meg a muffinokat.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Vegyük ki a muffinokat a sütőből és hagyjuk kihűlni a formákban, tegyük egy süteményrácsra.
Díszítés:
A fondantot egy felvágott, nyitott fagyasztózacskó között nyújtsuk ki, és egy kerek (Ø 8 cm) kiszúróval vágjunk ki 12 kört. Helyezzük a fondantot a muffinokra, és enyhén nyomjuk le. Díszítsük bohócarcokká a díszítőelemek segítségével.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?