Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Brownie szívesen

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Brownie szívesen

18 dkg vaj
20 dkg étcsokoládé
10 dkg liszt
15 dkg cukor
1 cs só
1 kávéskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
3 db tojás

vajkrém:

10 dkg vaj
10 dkg krémsajt
5 dkg porcukor
fél citrom leve
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A csokit és a vajat megolvasztjuk . A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajas-csokit, majd hozzáadjuk a lisztet, sót, sütőport, szódabikarbónát.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a tésztát és 190'C 15 -20 percig sütjük.
A mázhoz a porcukrot és a vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a krémsajtot és a citromlevet, ha kicsit kemény vízfürdő felet felmelegítjük, de ne folyjon a krém.
Brownie szívesen

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
27 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-07-05
1 Kedvelés

Retró vendégváró sütemények

Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-06-13
1 Kedvelés

Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!

A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!