Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Brownie szívesen

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Brownie szívesen

18 dkg vaj
20 dkg étcsokoládé
10 dkg liszt
15 dkg cukor
1 cs só
1 kávéskanál Dr. Oetker Sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
3 db tojás

vajkrém:

10 dkg vaj
10 dkg krémsajt
5 dkg porcukor
fél citrom leve
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A csokit és a vajat megolvasztjuk . A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajas-csokit, majd hozzáadjuk a lisztet, sót, sütőport, szódabikarbónát.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a tésztát és 190'C 15 -20 percig sütjük.
A mázhoz a porcukrot és a vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a krémsajtot és a citromlevet, ha kicsit kemény vízfürdő felet felmelegítjük, de ne folyjon a krém.
Brownie szívesen

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!