Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

CakePops ("sütinyalóka")

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

CakePops ("sütinyalóka")

Ahány tojás,
annyi púpozott evőkanál porcukor
és annyi púpozott evőkanál liszt
Candy Melts csokoládépasztillák ( különböző színűek, az interneten is lehet rendelni, de sima csokit is be lehet színezni olajbázisú ételfestékkel)

Díszítéshez:

gyöngyök
CakePop sütőforma (interneten beszerezhető)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a porcukrot és ezzel is verjük egy ideig, hogy jó kemény legyen. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat és lisztet, aztán jól összekeverjük.
A sütőformát kikenjük, belisztezzük, beleöntjük a tésztát.
Előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön olyan 15-20 percig sütjük.
Ha megsült kivesszük a sütőből, hűlni hagyjuk, majd ízlés szerint a felolvasztott Candy Melts csokipasztillákba forgatjuk, és ízlés szerint díszítjük.

Alternatív elkészítés

Én négy tojásból csináltam az másfél adaghoz volt elég. Egy tepsiben 12 db készíthető el.
CakePops ("sütinyalóka") CakePops ("sütinyalóka")

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
36 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!