Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Citromos, friss málnakence

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 darab 250 ml-es befőttes üveg

Hozzávalók

1 darab 250 ml-es befőttes üveg elkészítéséhez

Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A málnát leszemezzük, megtisztítjuk, esetleg megmossuk, lecsepegtetjük, majd kimérünk 200 g-ot.

Elkészítés:

A málnát egy magas falú keverőedénybe tesszük, majd botmixerrel rövid ideig pépesítjük. Hozzáadjuk az alapport és a citromhéjjat, majd további kb. 1 percig pürésítjük.

Öntsük a gyümölcskencét egy tiszta, jól zárható üvegbe (kb. 250 ml), és felhasználásig tároljuk a hűtőszekrényben.

A gyümölcskence max. 2-3 napig áll el a hűtőszekrényben.

Tippek:

A gyümölcskence készítéséhez csak ép és teljesen egészséges gyümölcsöt használjunk.
Ízletes kenyérre, joghurtba keverve vagy palacsintára kenve, császármorzsa mellé.
Citromos, friss málnakence

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 40-60 perc között
2 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!