Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csoki fondü gyümikkel

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csoki fondü gyümikkel

25 dkg étcsoki
2 ek. likőr (tetszés szerint választható íz)
1,5 dl zsíros tejszín
2 db mandarin
10 dkg magozott meggy
1 db alma
10 dkg eper

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1. A gyümölcsöket meghámozzuk, kockákra vágjuk és beletesszük őket a tálkákba és hűtőbe tesszük.
2. A csokoládét vízfürdőben megolvasztjuk és közben fokozatosan hozzá keverjük a tejszínt és a likőrt.
3. Ha kész egyből beleöntjük a fondü tálba, a hűtőből elővesszük a gyümölcstálkákat és a fondü köré tesszük őket.
Csoki fondü gyümikkel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!