Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csoki fondü gyümikkel

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csoki fondü gyümikkel

25 dkg étcsoki
2 ek. likőr (tetszés szerint választható íz)
1,5 dl zsíros tejszín
2 db mandarin
10 dkg magozott meggy
1 db alma
10 dkg eper

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1. A gyümölcsöket meghámozzuk, kockákra vágjuk és beletesszük őket a tálkákba és hűtőbe tesszük.
2. A csokoládét vízfürdőben megolvasztjuk és közben fokozatosan hozzá keverjük a tejszínt és a likőrt.
3. Ha kész egyből beleöntjük a fondü tálba, a hűtőből elővesszük a gyümölcstálkákat és a fondü köré tesszük őket.
Csoki fondü gyümikkel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!