
Csokis kuglóf


Hozzávalók
Csokis kuglóf
Elkészítés
Elkészítés
A lisztben elkeverjük a sütőport, és belekeverjük a masszába.
A 4 tojásfehérjét habbá verjük, és azt is beleforgatjuk a tésztába.
A csokit feltördeljük kisebb-nagyobb darabkákra, és belekeverjük a tésztába.
A formát vajjal kikenjük, és liszttel megszórjuk.
Megsütjük 170°C-on (azért tűpróba legyen!), 30 perc után tegyünk rá alufóliát, hogy ne égjen meg a teteje, utána további 15 percet sütjük.


Csokis kuglóf
Hozzávalók
Csokis kuglóf
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A lisztben elkeverjük a sütőport, és belekeverjük a masszába.
A 4 tojásfehérjét habbá verjük, és azt is beleforgatjuk a tésztába.
A csokit feltördeljük kisebb-nagyobb darabkákra, és belekeverjük a tésztába.
A formát vajjal kikenjük, és liszttel megszórjuk.
Megsütjük 170°C-on (azért tűpróba legyen!), 30 perc után tegyünk rá alufóliát, hogy ne égjen meg a teteje, utána további 15 percet sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?