
Csokis-rumos torta


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a tejszínt beleöntjük egy edénybe, beledaraboljuk az étcsokit, a cukrot, és a vajat. Megvárjuk, amíg összeolvadnak. Ha lágy, sima krémet kaptunk hozzáadjuk a rumot.
A piskótalapot vízszintesen 2x félbe vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A maradék krémmel bevonjuk a tortát, és cukorgyöngyökkel díszítjük.


Csokis-rumos torta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a tejszínt beleöntjük egy edénybe, beledaraboljuk az étcsokit, a cukrot, és a vajat. Megvárjuk, amíg összeolvadnak. Ha lágy, sima krémet kaptunk hozzáadjuk a rumot.
A piskótalapot vízszintesen 2x félbe vágjuk, és megtöltjük a krémmel. A maradék krémmel bevonjuk a tortát, és cukorgyöngyökkel díszítjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?