
Csokoládés bögre sütemény



Hozzávalók
Hőálló bögréhez (kb. 300 ml):
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a lisztet, a sütőport, a kakaót, a cukrot és a vanillincukrot egy tálba, és keverjük össze. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és villával keverjük össze alaposan, hogy tésztát kapjunk.
Kanalazzuk a tésztát a bögrébe, majd helyezzük a mikrohullámú sütőbe, és válasszuk a következő beállítást.
600 watt
kb. 2 és fél perc
A bögre felmelegszik, ezért edényfogó kesztyű segítségével vegyük ki a mikrohullámú sütőből.
Tálalás előtt hagyjuk állni kb. 2 percig a bögrés süteményt.
Tippek:
A csokoládés bögrés süteményt melegen tálaljuk.
Ízlés szerint szórjuk meg porcukorral.


Csokoládés bögre sütemény
Hozzávalók
1 adag elkészítéséhez
Hőálló bögréhez (kb. 300 ml):
Tésztához:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Tegyük a lisztet, a sütőport, a kakaót, a cukrot és a vanillincukrot egy tálba, és keverjük össze. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és villával keverjük össze alaposan, hogy tésztát kapjunk.
Kanalazzuk a tésztát a bögrébe, majd helyezzük a mikrohullámú sütőbe, és válasszuk a következő beállítást.
600 watt
kb. 2 és fél perc
A bögre felmelegszik, ezért edényfogó kesztyű segítségével vegyük ki a mikrohullámú sütőből.
Tálalás előtt hagyjuk állni kb. 2 percig a bögrés süteményt.
Tippek:
A csokoládés bögrés süteményt melegen tálaljuk.
Ízlés szerint szórjuk meg porcukorral.

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?