Csokoládés-meggyes desszert
Hozzávalók
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
Az Aranka Krémet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük. A hideg tejet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük. A befőtt kimért levét és az aprított étcsokoládét hozzákeverjük. A krémet a meggyekre kanalazzuk, tálalásig hűtőbe tesszük.
Díszítés:
A desszertet a félretett meggyekkel és aprított étcsokoládéval díszítjük.
Tipp:
Csokoládés-meggyes desszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
Az Aranka Krémet a csomagoláson található utasítás szerint elkészítjük. A hideg tejet keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a krémport. Konyhai robotgéppel (habverővel) először rövid ideig a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, kb. 3 perc alatt krémes állagúra keverjük. A befőtt kimért levét és az aprított étcsokoládét hozzákeverjük. A krémet a meggyekre kanalazzuk, tálalásig hűtőbe tesszük.
Díszítés:
A desszertet a félretett meggyekkel és aprított étcsokoládéval díszítjük.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig
100 éve egy darabka otthon – Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Tízórai- és uzsonnaötletek a gazdaságosság jegyében
Szeptembertől ismét fejtörést okoz, hogy mi kerüljön nap mint nap az uzsonnás dobozba. Legyenek finomak és változatosak a receptek, és a családi költségvetést se terheljék meg túlzottan.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?