
Epres boszorkányhab



Hozzávalók
Habhoz:
Eperszószhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
250 g epret pürésítünk, hozzákeverjük a porcukrot és a citromhéjat.
A habot és az eperpürét felváltva 4 darab desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket a félretett, cikkekre vágott eperrel és a pirított mandulával díszítjük, tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:


Epres boszorkányhab
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Habhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
250 g epret pürésítünk, hozzákeverjük a porcukrot és a citromhéjat.
A habot és az eperpürét felváltva 4 darab desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket a félretett, cikkekre vágott eperrel és a pirított mandulával díszítjük, tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?