
Epres boszorkányhab



Hozzávalók
Habhoz:
Eperszószhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
250 g epret pürésítünk, hozzákeverjük a porcukrot és a citromhéjat.
A habot és az eperpürét felváltva 4 darab desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket a félretett, cikkekre vágott eperrel és a pirított mandulával díszítjük, tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:


Epres boszorkányhab
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Habhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
250 g epret pürésítünk, hozzákeverjük a porcukrot és a citromhéjat.
A habot és az eperpürét felváltva 4 darab desszertes pohárba rétegezzük. Tetejüket a félretett, cikkekre vágott eperrel és a pirított mandulával díszítjük, tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:

Legújabb cikkek

Babapiskóta, a gyerekkori kedvenc
Babapiskótát könnyedén készíthetünk házilag, a roppanós sütit pedig nemcsak önmagában majszolhatjuk el, hanem számos süteményhez, desszerthez is felhasználhatjuk.


Gyors sütemények rohanó hétköznapokra
Visszarázódás a munka vagy a suli világába, ezernyi elintéznivaló – erről szól a szeptember. Pánikra azonban nincs ok, most is kerülhet friss süti az asztalra


Crème brûlée, a francia desszertcsoda
A francia elnevezés – jelentése: „égetett krém” – könnyű desszertet takar, lágy vaníliakrém roppanós karamellréteggel a tetején. Alaprecept és változatok következnek.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?