![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14832.jpg)
Erdei gyümölcsös Trifle
![Szükséges idő](https://sutnijo.hu/img/icons/timer@3x.png)
![Nehézség](https://sutnijo.hu/img/icons/chef-hat@3x.png)
Hozzávalók
Piskóta 18 cm tortaformàhoz:
Krèm:
Tejszìn rèteg:
Gyümölcsrèteg:
Csokiszósz:
Elkészítés
Piskóta
A kis tortaformàt sütőpapìrral bèleljük ki.
A kisült piskótàt hagyjuk kihűlni.
Csokiszósz
Ezzel locsoljuk meg a kihűlt kockàra vàgott piskótàt.
Gyümölcs rèteg
A többi friss gyümölcsöt megmossuk feldaraboljuk, ha kell.
Krèm
Akkor jó, mikor 130 fokos, ha nem tudjuk megmèrni a kèpződő buborèkok a tetejèn 20 ft-os nagysàgúak legyenek.
Ekkor a folytonosan kevert tojàsfehèrje habhoz csorgatjuk a felèt, ezzel leforràzzuk.
A többi szirupot ugyanìgy a különvàlasztott sàrgàjàhoz keverjük.
A mascarponèhoz keverjük mindkèt tojàsos krèmet ès 1 ek citromlèt.
Tejszìnhab
Összeàllìtàs
Erre a mascarpone krèm fele kerül majd a friss gyümölcsök ( tegyünk fèlre pàr szemet dìszìtèshez) ès meglocsolva a felfőzött gyümölcsöt.
Erre ràtesszük a maradèk mascarpone krèmet.
Majd a csokis piskóta màsik felèt erre rètegezzük a tejszìnhabot .
A tetejèt friss gyümölccsel dìszìtjük.
Fogyasztàs előtt hűtőben pàr óràt èrleljük.
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14833.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14834.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14835.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14836.jpg)
![Csillag](https://sutnijo.hu/img/icons/star-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Erdei gyümölcsös Trifle
Hozzávalók
Piskóta 18 cm tortaformàhoz:
Krèm:
Gyümölcsrèteg:
Csokiszósz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Piskóta
A kis tortaformàt sütőpapìrral bèleljük ki.
A kisült piskótàt hagyjuk kihűlni.
Csokiszósz
Ezzel locsoljuk meg a kihűlt kockàra vàgott piskótàt.
Gyümölcs rèteg
A többi friss gyümölcsöt megmossuk feldaraboljuk, ha kell.
Krèm
Akkor jó, mikor 130 fokos, ha nem tudjuk megmèrni a kèpződő buborèkok a tetejèn 20 ft-os nagysàgúak legyenek.
Ekkor a folytonosan kevert tojàsfehèrje habhoz csorgatjuk a felèt, ezzel leforràzzuk.
A többi szirupot ugyanìgy a különvàlasztott sàrgàjàhoz keverjük.
A mascarponèhoz keverjük mindkèt tojàsos krèmet ès 1 ek citromlèt.
Tejszìnhab
Összeàllìtàs
Erre a mascarpone krèm fele kerül majd a friss gyümölcsök ( tegyünk fèlre pàr szemet dìszìtèshez) ès meglocsolva a felfőzött gyümölcsöt.
Erre ràtesszük a maradèk mascarpone krèmet.
Majd a csokis piskóta màsik felèt erre rètegezzük a tejszìnhabot .
A tetejèt friss gyümölccsel dìszìtjük.
Fogyasztàs előtt hűtőben pàr óràt èrleljük.
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14832.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14833.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14834.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14835.jpg)
![Erdei gyümölcsös Trifle](https://sutnijo.hu/storage/recipes/30022/erdei-gyumolcsos-trifle-14836.jpg)
Legújabb cikkek
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Retró vendégváró sütemények
Nosztalgikus időutazásra hívjuk az olvasót: idézzük fel együtt a régi idők süteményeit, amelyek bár retrónak tekinthetők, mégis a mai napig ugyanúgy szeretjük és készítjük őket.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Készítsünk mesés desszerteket a nyár gyümölcseivel!
A nyári gyümölcsök színeivel és ízeivel nem lehet betelni! Alkossunk belőlük könnyű, a nagy melegben is jóleső desszerteket, süteményeket, jeges finomságokat!
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
![Kedvelés](https://sutnijo.hu/img/icons/heart-regular.png)
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
![Elolvasom](https://sutnijo.hu/img/icons/arrow-right-circle-fill-regular.png)
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?